Het Mooizooi Concept voor creatievelingen

Publicatie: 2 mrt 2023 | Update: 2 mrt 2023

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Mooizooi is een sociaal, duurzaam en creatief magazijn waar schoon- en veilig restafval en restmateriaal van bedrijven wordt verzameld en aangeboden voor creatieve doeleinden. Ook is Mooizooi een werkgelegenheids- en dagbestedingsproject voor mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt.

Hun doelgroepen zijn o.a. scholen, verenigingen, kinderdagverblijven, kunstenaars en particulieren.
Dus Mooizooi is er ook voor U!

Waar moet u aan denken?

Lappen en lapjes stof, kroonkurken, karton, paspoponderdelen, stickervellen, schoenen- en eierdozen, lege flesjes, bannermateriaal, kurk- en houtresten enz. enz. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Ze hebben steeds weer nieuw en verrassend materiaal.

Wat is er nog meer?

U kunt “Doe Het Lekker Zelf-dozen” bestellen en laten bezorgen. In de winkel is een ruimte met “Eigen Producten” upcycling design gemaakt met materiaal uit de winkel. Kinderpartijtjes en workhops kunnen op aanvraag worden georganiseerd. U kunt een eigen thema opgeven voor de workshop.

Eigen producten

O.a met hout, fietsbanden en textiel worden complete gebruiksvoorwerpen gemaakt in de werkplaats of het atelier. Met de nodige creativiteit worden ontwerpen gemaakt, technieken uitgeprobeerd en toegepast. De producten zouden niet misstaan in een interieurwinkel; maar zijn exclusief te koop in de Mooizooiwinkel. Mooizooi heeft van zo’n 120 bedrijven restmaterialen in de schappen staan, materiaal dat anders in de afvalstroom zou belanden!

Maar zij zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers!

Wat doen wij ermee?

Scholen, zorginstellingen, kinderopvangcentra, scoutingclubs, kunstenaars en particulieren kunnen bij Mooizooi naar hartenlust kiezen uit het door u afgestane materiaal. Om hier vervolgens creatief mee aan de slag te gaan.

Een win-win situatie, u raakt voordelig van uw restafval en materiaal af, zij halen het immers kosteloos bij u op en de klant profiteert van geweldige producten voor een zeer schappelijke prijs.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!