I-Did gerecyclede materialen

Publicatie: 16 mei 2020 | Update: 12 mei 2023

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Mensen die al echt lang niet meer gewerkt hebben. Of nooit gewerkt hebben. Dit zijn de deelnemers die zij helpen ontwikkelen, door middel van coaching en begeleiding op de werkvloer. Ze maken akoestische interieurproducten, tassen en accessoires van gerecycled vilt.

De stap naar succes

Ze maken het verschil door de deelnemers te laten ervaren hoe leuk werk kan zijn. Ieders talent wordt herontdekt, verder ontwikkeld en versterkt. Hun uitstroom coach helpt daarna in het actief zoeken en bemiddelen naar een eerste baan. En zo stromen inmiddels bijna 70% van hun deelnemers uit naar langdurig werk.

Een schonere wereld

Met wat ze maken dragen ze graag bij aan een schonere wereld. Daarom hebben zij het i-did vilt ontwikkeld, gemaakt van afgedankte bedrijfskleding en textiel. Oude KLM uniformen worden helder blauw vilt. Oude ziekenhuiskleding wordt wit vilt met een pastel tintje. En zo wordt afgewaardeerde Efteling kleding sprookjesachtig blauw vilt.

Ze maken hier tassen van, accessoires en interieurproducten. Hun deelnemers kunnen daar een hoop vaardigheden in kwijt, zoals naaien, stansen, snijden, laseren en monteren. En zo krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen binnen i-did.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!