MIOLENTO geeft paragliders een tweede leven

Publicatie: 8 mei 2024 | Update: 8 mei 2024

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Een tweede kans voor paragliders
MIOLENTO upcycled oude paragliders en parachutes, waardoor ze een tweede leven krijgen. Het dragen van een van hun artikelen betekent het dragen van een kledingstuk dat honderden vlieguren heeft gevlogen over de mooiste landschappen, zowel bij mooi weer als onder turbulente weeromstandigheden.

Waarom doen ze dit?
De oprichtster Elisa leerde van jongs af aan of gebruikte materialen hergebruikt konden worden. Toen vond ze haar passie in paragliden, Ze kreeg geen antwoord op wat er gebeurde met paragliders en reddingsparachutes als ze niet meer gebruikt konden worden om te vliegen. Zo heeft ze haar eigen weg gevonden en is MIOLENTO ontstaan.

Je draagt ​​wie je bent
MIOLENTO breekt fast fashion. De items zijn gemaakt voor mensen die hun eigen stijl hebben. Ze dragen bij aan upcycling en streven ernaar inspiratie te brengen waar hun items ook heen gaan (of vliegen)!

MIOLENTO houdt van gebruikte materialen. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruikte of gerecyclede materialen te gebruiken en tegelijk de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.

Missie
MIOLENTO hun doel is nul afval, afgezien van het betrekken van hun materialen uit gebruikte artikelen. Zij zorgen ervoor dat ook de rest van hun eigen productie een nieuwe kans krijgt.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!