Nedaplast verkooporganisatie gerecycled kunststof

door | 19-11-2010 | Artikelen

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

tolzo

tolzo

Nedaplast is primair een verkooporganisatie, gespecialiseerd in gerecycled kunststof en rubber en recycling kunststof producten. Wij zijn importeur / groothandel / distributeur van recycling kunststoffen, en vertegenwoordigen een aantal Europese fabrikanten van gerecycled kunststof binnen de Nederlandse markt.

In alle activiteiten van Nedaplast heeft het thema milieubehoud steeds bijzondere aandacht gekregen. Nedaplast wenst dan ook een actieve rol te spelen in het kringloopproces dat bijdraagt tot het behoud van ons ecosysteem. Hergebruik en recycling zijn immers de toekomst. Met onze duidelijke en gespecialiseerde visie betreffende recycling producten onderscheiden we ons binnen de markten waarin we actief zijn.

Het Nedaplast gamma bestaat onder andere uit palen, planken, park & straatmeubilar, afvalbakken, bloembakken, maar ook zaken als speeltoestellen, valbescherming, stalinrichting, schuttingen, materialen voor grond weg en waterbouw of bijvoorbeeld maritieme toepassingen zijn vertegenwoordigd in het brede assortiment rubber en kunststofproducten.

Waar in het verleden meestal de professionele markt en overheden gebruik maakten van duurzame materialen, raakt dit steeds meer ingeburgerd. Vanaf 2012 kunt u dan ook als particuliere klant bij Nedaplast terecht.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!