Pallet Recycling Nederland zorgt voor het behouden van pallets

Publicatie: 9 mei 2023 | Update: 9 mei 2023

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Pallet recycling Nederland is een organisatie die gespecialiseerd is in het klaarmaken van pallets voor hergebruik. Door hun eigen inkoop beschikken ze altijd over een grote voorraad pallets voor directe verkoop. Hier kunt u dus direct van profiteren. Ze zijn actief vanuit Rotterdam in heel Nederland, door een grootschalige inkoop en verkoop van gebruikte pallets zijn ze nét even wat voordeligere dan andere organisaties. Bij een pallet gaat het over een transporteenheid.

Pallet Recycling Nederland levert verschillende pallets.

Pallets zijn er in verschillende soorten en maten, u kunt denken aan Europallet. De Europallets zijn normaal 80 bij 120 cm. Deze pallet is door heel Europa leverbaar, deze heeft een statiegeldwaarde van ongeveer tien euro (dit kan iets afwijken per bedrijf). U kunt deze pallet herkennen aan de klossen onder het pallet, op de rechtse kant staat dan Euro, op de andere klos staat de naam van de fabrikant.

Dit is de manier om de euro pallet te kunnen herkennen. Deze pallets mogen echter alleen gemaakt worden door erkende bedrijven die dit doen volgens de Epal normen. Is de pallet kapot, dan verliest hij zijn gehele waarde.

Wat kunt met pallets doen?

Misschien vraagt u zich af wat u met gebruikte pallets kan doen, het antwoord is eenvoudig, u kunt hier alles mee doen wat u met nieuwe pallets ook kan doen. Zij zorgen er namelijk voor dat alle pallets weer netjes worden opgeknapt en hergebruikt kunnen worden.

Het is bij Palletrecycling Nederland niet voor niets een echte pallet handel. Er is ook steeds meer vraag naar pallet handel, want waarom niet kiezen voor een voordelige optie? De gebruikte pallets zijn net zo goed als de nieuwe pallets. U kunt bij hun de afmetingen pallets doorgeven en dan kijken zij wat ze voor u kunnen doen, paletten zijn hun specialiteit en daarom adviseren zij u ook graag.

Pallets zijn in veel bedrijven onmisbaar, maar u wilt er niet meer geld aan uitgeven dan nodig is, daarom bent u hier aan het goede adres en kunt u hier een pallet hout of voor kunststof pallets terecht.

Inkoop van gebruikte pallets

Zij van Palletrecycling Nederland kopen uw gebruikte pallets op tegen een scherpe prijs en komen deze bij u ophalen zodat u zich niet hoeft te bekommeren om het transport. Zelfs kapotte of oude pallets die niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen, worden door hun gerecycled. Zo dragen ze bij aan een duurzamere wereld en verspillen ze zo min mogelijk grondstoffen. Dit is niet alleen veel beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!