Plancker geeft oud hout nieuw leven

Publicatie: 16 okt 2020 | Update: 23 mei 2023
Status: (Inter)nationaal

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Plancker werkt hard om met een groot en smaakvol assortiment een unieke houtleverancier te zijn. Als houthandel in oud hout bestaat hun klantenkring voornamelijk uit interieurbouwers, architecten, meubelmakers en timmerbedrijven.

Tijdloos hout

Voor veel interieurbouwers en meubelmakers blijft hout de eerste keuze als natuurlijk bouwmateriaal. Hierbij is gebruikt hout steeds populairder, niet alleen vanuit circulair denken, maar ook vanuit de unieke uitstraling van gebruikte planken. Wij verzamelen wereldwijd historisch hout en maken dit met aandacht klaar voor een tweede leven. Zo komt doorleefd hout uit Canada, Indonesië, maar ook de Alpen op een hoogwaardige manier in Nederland terecht als wandbekleding of andere interieurdelen.

Hout leeft

Hout, ergens op de wereld blootgesteld aan de elementen, heeft daardoor een uniek verhaal en uitstraling. Dat kan BarnWood zijn, maar ook het authentiek Japanse Shou Sugi Ban, robuust Hollands Hout uit Nederlandse bossen of unieke planken gemaakt van antieke spoorbielzen of wagons.

Ruim assortiment

Het assortiment van PLANCKER bestaat op dit moment uit 28 soorten planken, maar dat kan morgen anders zijn. Zij zoeken dagelijks enthousiast naar bijzonder gebruikt hout op deze wereld. Alles om de interieurspecialist in staat te stellen klanten te verrassen en te verblijden. Deze bedienen ze met een aanzienlijke voorraad bijzonder hout, welke ze razendsnel in Nederland kunnen uitleveren.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!