Van Bemmel recycling voor verwerking van hout-en groenafval

Publicatie: 10 mei 2020 | Update: 18 mei 2023

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Het Nederlandse bedrijf Van Bemmel Recycling te Houten (Utrecht) specialiseert zich in recycling machines voor de volledige verwerking van hout- en groenafval en sloophout. U kunt er eveneens terecht voor verschillende types omzetmachines met hoge capaciteit voor het beluchten en verplaatsen van compost en het reinigen van grond.

Het machine aanbod van Van Bemmel omvat verschillende types shredders, versnipperaars, houthakselaars, grinders, chippers, zeefmachines, omzetters en windshifters van gerenommeerde merken zoals Jenz, Terra Select, Backhus en Eggersman – BRT Hartner.

Heeft u naast machines voor hout recyclage ook breek- of zeefmachines voor steen en aanverwante materialen nodig? Raadpleeg dan het veelzijdig aanbod van Marcom Recycling te Zedelgem.

Meer dan 20 jaar ervaring in het recycleren van organisch materiaal

Van Bemmel biedt u zorgvuldig geselecteerde topmerken van recycling machines die getypeerd worden door efficiëntie, duurzaamheid, zuinigheid en lage onderhoudskosten. Ook het bedieningsgemak voor een vlotte verwerking van houtmateriaal staat centraal in deze keuze. De aangeboden machines garanderen u een kwaliteitsvol eindproduct dat kan concurreren met nieuw vervaardigde materialen en dat perfect geschikt is voor hergebruik of voor de biomassa- en composteringsmarkt.

Van Bemmel Recycling beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis in het recycleren van organische materialen. U kunt dus rekenen op het beste advies bij uw keuze van een geschikte machine. Alle machines worden steevast door Van Bemmel zelf geleverd, terwijl u voor machine onderhoud, reparatie en pechhulp steeds terecht kan bij een team van gespecialiseerde technici.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!