Veyzle zet zich in voor papier en kunststof recycling

Publicatie: 10 nov 2019 | Update: 28 apr 2023

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Veyzle gaat van start in 2019 en is ontstaan uit twee voormalige familiebedrijven. Daarmee hebben ze diepgewortelde ervaring van ruim 70 jaar in hun genen. Gecombineerd met durven ondernemen kijkt Veyzle op inventieve wijze naar de papier- en plasticrecyclingsector. Ze doen dat op een betrouwbare en integere manier.

Veyzle, specialist in het recyclen van papier en kunststof, zorgt dat uw oude papier en kunststof weer als waardevolle grondstof terug gaat in de circulaire keten. We zetten alle (duurzame) opties voor u op een rij. Transparant en helder. Zo kunt u de juiste keuzes maken en laten we samen de aarde beetje bij beetje beter achter voor de volgende generatie.

Bij Veyzle staan ze voor maximale inzetbaarheid van grondstoffen terug in circulaire keten en dat doen ze op onverschrokken en doortastende wijze. Daarvoor benutten ze de technologische ontwikkelingen waar mogelijk. Ze houden van persoonlijk zaken doen en je kan hun aanspreken op dingen die beter kunnen. De kwaliteiten ondernemerschap | vakmanschap | (duurzame) drive | vind je overal terug in hun organisatie.

Iedere stroom de beste oplossing

Oud papier en karton, archiefvernietiging of kunststoffen. veyzle werkt iedere dag hard om deze afvalstromen te sorteren en meer waarde te geven. Zo kunnen ze weer ingezet worden als grondstof voor nieuwe producten. Mooi toch?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!