Meubelmakers van Hout met Historie maken mooie tafels van gebruikt hout. Een tafel van gebruikt hout voegt een uniek meubelstuk aan het interieur toe. En heeft een duurzaam karakter omdat er geen nieuwe bomen voor gekapt hoeven te worden.

De verschillende soorten tafels die de meubelmakers kunnen maken zijn:

  • Keukentafel van oud hout
  • Salontafel van oud hout
  • Bijzettafels van oud hout
  • Statafels van oud hout

Voorbeelden

Klik op een foto om te vergroten.

Herkomst van oud hout

Van barnwoord uit Kroatië tot meerpalen uit de Rotterdamse haven en van gebruikte bielzen uit Noord Zwitserland tot wagonplanken uit Polen. Onze meubelmakers gebruiken altijd hout uit Europa dat al een leven achter zich heeft. Het gebruikte hout dat zij gebruiken voor de tafels wordt voornamelijk gemaakt van oude wagonplanken uit Oost Europa. Deze wagonplanken komen bij ons binnen en wij verwerken het vervolgens tot bruikbare planken voor onze meubelmakers.

Interieur inspiratie

Laat je hierboven inspireren door de tafels van oud hout die onze gecertificeerde meubelmakers al gemaakt hebben voor hun klanten. Natuurlijk kun je ook met meubelmakers in gesprek gaan. Zij zullen, binnen de mogelijkheden, jouw wensen voor een tafel van gebruikt hout zo goed mogelijk invullen. De meubelmakers die zich bij ons aangesloten hebben, zitten door heel het land en zo is er altijd één bij jou in de buurt. Laat je jouw oud houten tafel maken door één van onze meubelmakers, dan heb je de garantie dat uw nieuwe tafel gemaakt is van gebruikt hout.

Gerelateerd