Herso maakt nieuwe tafels en vloeren van sloophout en nu ook wanden. Oude verbindingsgaten, sleufjes en eventuele scheurtjes in het hout worden met resthout en hars opgestopt. Dit geeft een bijzonder kleuren- en patronenpallet dat niet snel verveelt.

Geheel naar wens van de klant kan er een velling rondom of alleen op de flanken gemaakt worden. Het hout kan worden onderhouden met een speciaal onderhoudsmiddel dat wordt aangebracht met één dopje in het wekelijkse schoonmaaksopje.

No Waste Vloer

De No Waste Vloer is in eerste instantie ontwikkeld voor het circulaire “Circl” paviljoen van ABN AMRO in Amsterdam. De gebruikte materialen zijn afkomstig van oude kozijnen, deuren, trappenhuizen en vloerdelen. Ook de oude voetbalkantine van Top Oss en de oude meubelen van oma Rietje zijn in de vloer verwerkt. We kunnen ook eiken uit de milieustraat toepassen. De vloerdelen zijn standaard 14 cm werkend, 120 cm lang en 15 mm dik.

Oude verbindingsgaten, kabeldoorvoeren, sleufjes en eventuele scheurtjes in het hout worden met resthout en hars opgestopt. Dit geeft een bijzonder kleuren- en patronenpallet dat niet snel verveelt. De vloer wordt afgewerkt met LED olie.

No Waste Wand

Voor de No Waste Wand zijn zachtere en lichtere houtsoorten toegestaan. De gebruikte materialen zijn afkomstig van vuren en grenen balken uit de sloop. Ook restanten van (de buitenkant van) meerpalen kunnen toegepast worden. De wand die wij hiervan maken is een verzameling van stukken hout op vaste breedtes, maar op verschillende hoogtes. Hierdoor ontstaat een wand met een bijzonder reliëf. Geheel naar wens van de klant kan er ook gebruik gemaakt worden van andere soorten hout.

Ingezonden door

Gerelateerd

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.