Lidmaatschap

Recycling wordt steeds belangrijker en dat is om het klimaat en de groei van de mondiale welvaart een goede ontwikkeling. Hoe hou je als consument, zelfstandige professional, gemeente, Mkb-bedrijf en grootbedrijf, Rijksoverheid, branche enzovoort bij wat er allemaal speelt en welke initiatieven er plaatsvinden? Recycling Nederland heeft zich ten doel gesteld om alle initiatieven en projecten we in Nederland en daarbuiten kunnen vinden te verzamelen op onze website. Zodat iedereen die dat wilt deze website kan raadplegen en zelf een paar stappen verder kan gaan.

Wat als je zelf jullie afval willen verminderen of een recycling project wil opstarten? Of wilt weten welke dienstverlener jullie kan helpen om stappen in recycling te zetten. Daar helpen we graag bij. En om ons platform mogelijk te maken, kun je bij ons kiezen voor een abonnement.  Op deze pagina leggen we in wat meer in detail uit welke abonnementen je kunt kiezen als lid van Recycling Nederland.

 

VOLGEN

Wil je graag alleen volgen wat er speelt en zo nu en dan vrijblijvend geïnspireerd worden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief en bezoek zo nu en dan onze website. Je maakt dan gebruik van het gratis lidmaatschap. Hiermee kun je de nieuwsbrief ontvangen.

Wil je ook gebruik maken van het netwerk of expertise, dan vragen we je te upgraden.

 

NETWERK abonnement

De eerste stap is om gebruik te maken van het netwerk van Recycling Nederland. We maken een pagina voor www.recyclingnederland.nl voor jullie aan waarop jullie project of ambitie te vinden is. Door de goede vindbaarheid van onze website bij Google zal je project of ambities meer onder de aandacht komen. Ook is het mogelijk om laagdrempelig gebruik te maken van contactaanvragen. Wij hebben een netwerk van 1000+ professionals en kunnen de persoon waar je naar op zoek bent in contact brengen met jou. En we organiseren elke 3 maanden een rondleiding bij een recyclingbedrijf of recycling project. Zo leer je ook mensen en organisaties in levenden lijve kennen.

Het NETWERK abonnement is dus ideaal voor professionals, zelfstandig of in loondienst om je netwerk op te bouwen en te onderhouden en kost € 125,- per team per jaar.

✓ Projectpagina
✓ Rondleidingen
✓ Nieuwsbrief

 

VERKEN abonnement

Wil je een stap verder gaan? Bijvoorbeeld om erachter te komen welke van de 500+ projecten en initiatieven op www.recyclingnederland.nl interessant kunnen zijn voor jullie organisatie. Ga dan voor een VERKEN abonnement. We maken nu ook een organisatiepagina op www.recyclingnederland.nl voor jullie en verbinden jullie projectpagina(´s) aan deze pagina. Nu is jullie online zoekbaarheid nog verder verbeterd. Ook kunnen jullie onder jullie e-mail footer voortaan de zin plaatsen: – Zie hier hoe wij samen Recycling in Nederland bevorderen – en krijgen jullie logo op de homepage. Op deze manier laat je zien dat jullie verbonden zijn aan Recycling Nederland. Contactaanvragen gaan nu verder, wij kunnen verkenningen voor jullie uitvoeren en werken dat uit tot een inspiratiebrief. Voor jullie specifieke vragen, zoeken wij antwoorden en partijen op maat die jullie kunnen helpen. En natuurlijk zijn jullie ook vrijblijvend uitgenodigd voor de rondleidingen.

Het VERKEN abonnement is ideaal voor teams en organisaties om rondom hun uitdagingen de laatste ontwikkelingen willen volgen en juiste projecten willen kunnen selecteren en kost € 500,- per team per jaar.

✓ Inspiratiebrief
✓ E-mail footer
✓ Organisatiepagina
✓ Projectpagina´s
✓ Rondleidingen
✓ Nieuwsbrief

 

GROEI abonnement

Met het GROEI abonnement gaan we nog een stap verder. Ja, de vindbaarheid bij Google is al optimaal door jullie organisatiepagina en projectpagina’s, jullie maken regelmatig gebruik van de contactaanvragen in het netwerk en de inspiratiebrieven die we rondom een vraag uitwerken. Nu hebben jullie ook proactief toegang tot projecten en beslissers en de mogelijkheid om gezamenlijk projecten op te starten waarbij recycling Nederland de faciliterende rol op zich neemt. Projecten waar jullie mee aan de slag willen werken we verder uit in een uitgebreid plan van aanpak, ook wel adviesbrief genoemd. Ook helpen we jullie om actief in contact te komen met partijen die van jullie dienstverlening of project gebruik willen maken.

✓ Leads
✓ Adviesbrief
✓ Inspiratiebrief
✓ E-mail footer
✓ Organisatiepagina
✓ Projectpagina´s
✓ Rondleidingen
✓ Nieuwsbrief

Het GROEI abonnement is ideaal voor teams en organisaties om rondom hun uitdagingen de laatste ontwikkelingen willen volgen en juiste projecten willen kunnen selecteren en kost € 500,- per team per jaar.

 

Niet goed, Geld terug!

Met elkaar brengen we recycling verder. Met als doel dat we uiteindelijk de 100% recycling in Nederland gaan halen. We doen ons uiterste best voor al onze leden. Mocht je toch op een of andere manier niet tevreden zijn, dan storten we jullie contributie terug.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!