Luxobin: ‘de fijnste afvalbak’

Publicatie: 18 nov 2016 | Update: 13 apr 2021
Status: Zijn gestart

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

En niet alleen de fijnste, ook de meest praktische afvalbak voor in kantoor, school, huis of zorginstelling.

“Maatwerk voor uw afval” dat is wat we leveren. Elke gebruiker en organisatie heeft haar eigen wensen, afvalsoorten, interieur en kleur, design en ideeën. Wij helpen u uw afvalbakken samen te stellen en naar wens in te richten.

Uniek

Luxobin afvalstemen zijn zeer doordacht en ergonomisch. Zo kun u de afvalzakken van een Luxobin altijd via een deurtje uitnemen. Super ergonomisch, evenals de inwerphoogte van 80 cm of hoger. Maar dat is nog niet alles. Luxobin maakt geen gebruik van losse binnen-emmers, maar juist van hangende zakken waardoor de bak maximaal gevuld kan worden. Er zijn ook varianten waarbij op deze wijze de afvalzakken gebruik maken van elkaars ruimte. Ideaal in gebruik als u beperkte ruimte beschikbaar hebt.

 

Voorbeelden van Luxobin Business met 4 compartimenten. Lediging gaat eenvoudig en ergonomisch via een deurtje.

Ontwikkeling

Het Luxobin systeem is in eigen beheer ontwikkeld met de ervaringen uit de praktijk. Eerst zijn alle gebruiksbeperkingen de gebruikelijke afval systemen onderzocht en daarna is onze ontwikkeling gestart met als doel: ‘het hoogste gebruiksgemak en veel afval in een beperkte ruimte’. Zo zijn eerste instantie zijn varianten ontwikkeld voor in huis, zowel vrijstaand als inbouw. En sinds 2019 ook Luxe varianten voor in kantoren of instellingen zoals de fraaie Luxobin Business modellen. De ontwikkelingen staan niet stil. We blijven meedenken met onze opdrachtgevers.

Duurzaam

De Luxobin is gemaakt van gerecycled plaatmateriaal en wordt geheel in Nederland geproduceerd. Het is oersterk materiaal, ziet er fraai uit en kan niet deuken. Ook is alles zo ontworpen de afvalbak demontabel blijft én delen die onderhevig zijn aan slijtage zijn eenvoudig te vervangen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!