Superlizzy slimme afvalmachine

Publicatie: 2 aug 2014 | Update: 20 dec 2022
Status: Breiden uit

Contact opnemen

Wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Green Trash heeft een oplossing voor directe en automatische afvalreductie na deponering middels hun slimme afvalmachine.

Deze slimme oplossing is voorzien van 2 interne schroeven die het gedeponeerde afval direct versnippert en het vloeibare deel apart scheidt van het overige afval. Hierdoor ontstaat een aanzienlijke volumeverlaging ten opzichte van de traditionele afvalsystemen. De Superlizzy machines zijn ideaal inzetbaar voor het scheiden van afval, middels de inzet van aparte modellen. Ieder model is volledig te personaliseren en/of in te bouwen in uw interieur. Superlizzy geeft circa 90% volumereductie en zijn o.a. geïnstalleerd bij bekende fastfoodrestaurants en grote bedrijfsrestaurants. Een perfecte oplossing voor locaties waar veel disposable afval vrijkomt om snel, efficiënt en duurzaam het afval te verwerken

Superlizzy biedt de volgende voordelen:

 • Volumereductie tot 90%
 • Minder tijd en geld kwijt aan afvalcollectie
 • Besparing op afvalzakken
 • Ruimtebesparing: 1 machine
  vervangt 6 tot 8 afvalbakken
 • Snelle return on investment (ROI)
 • Hygiënische werkomgeving
 • Minder overlast door ledigingen
 • Automatische vochtscheiding

Hoe werkt SuperLizzy? Super simpel!

 1. De bezoeker wil zijn afval kwijt en loopt naar Superlizzy
 2. De duidelijke uitleg op de machine geeft aan hoe de bezoeker moet omgaan met SuperLizzy
 3. SuperLizzy reageert direct! Dankzij een ingebouwd sensor opent de klep en kan de bezoeker z’n afval kwijt. Zonder de machine aan te raken!
 4. Als het afval is weggegooid sluit SuperLizzy de klep en treedt ze in werking. Het afval wordt direct versnipperd, vermalen en samengeperst.
 5. Eventuele vochtresten vangt SuperLizzy apart op.

Het innovatieve- en duurzame bedrijf Green Trash BV is de exclusieve importeur en distributeur van diverse slimme en geautomatiseerde afvalmachines. Eigenaren Marco Smithjes en Rutger Koster zijn in 2015 opgestart met als missie om te komen tot een totaaloplossing en een revolutie te bereiken in de recyclingketen. Dat willen ze bereiken door het creëren van een systematische oplossing die volledig afvalbeheer automatiseert en het volume significant zal reduceren. Met als doel een duurzame en schone wereld met een gezonde toekomst voor de volgende generaties. Green Trash biedt ontwikkelingen op het gebied van volumereductie en afvalscheiding.

Green Trash heeft diverse samenwerkingsverbanden waarmee een totaaloplossing wordt geboden voor efficiënt afvalbeheer voor binnen en buitenlocaties en een circulaire verwerking van de gescheiden stromen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Schrijf je in voor de Recycling Nederland nieuwsbrief!

Voeg je toe aan onze maillijst en ontvang Recycling Nederland nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

Wordt onderdeel van de wereld van Recycling Nederland en draag bij met een positieve sociale impact in de maatschappij!  

Bedankt voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief!