SKOT maakt het meest duurzame overhemd op aarde. Waarbij kwaliteit, design en duurzaamheid hand in hand gaan.

“Mooie duurzame mode is mogelijk voor iedereen”

De mode-industrie is 1 van de meest vervuilende industrieen ter wereld. Daar wil SKOT iets aan doen. Daarom maken we het meest duurzame overhemd op aarde. Het is niet alleen duurzaam, het is ook van hoge kwaliteit. Daarom gaat het lang mee en heb je er jarenlang plezier van.

Fair Fair Fair

We maken gebruik van het 3x fair principe. Fair materials, fair production en fair chain. De materialen zijn fair omdat we alleen biologisch katoen gebruiken. En ook natuurlijke knopen, van gerecyclede kokosnoot en duurzaam gekweekte luxe parelmoer. De productie is fair omdat we met fabrieken samenwerken met hoge en eerlijke arbeidsstandaarden. Daarbij zijn we transparant in wat we wel en nog niet doen. Tenslotte zijn we fair in onze keten door een circulair proces, we geven statiegeld op onze overhemden. Lever na gebruik je overhemd weer in voor een premie en wij recyclen of hergebruiken het. We kunnen deze duurzame en hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Omdat we direct samenwerken met fabrieken en online aan consumenten verkopen. Daarom heb je al een luxe overhemd voor 79 euro.

Impact

De missie van SKOT is 100% duurzame mode. We zijn net begonnen met onze reis door het meest duurzame overhemd aan te bieden. We willen hier steeds verder in verbeteren en steeds meer impact maken. Kleding is fantastisch en heeft grote aantrekkingskracht op mensen. Hoe mooi zou het zijn als de modeindustrie radicaal zou verduurzamen? De wereld zou er nog mooier van worden. Zeker de wereld van morgen.

SKOT wil het goede voorbeeld geven van een duurzaam business model. We verkopen direct online aan de consument en besparen daarmee kosten die anders naar de retail zouden gaan. Die kosten stoppen we in de duurzaamheid en de kwaliteit van het product.

Ga naar www.skotfashion.com en reken af met: SKOT-RECYCLE15 (geldig tot 28-02-2021).Ingezonden door

Gerelateerd

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.